dimecres, 5 d’abril del 2017

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA

El Dia Internacional de la Dansa a Guardamar es celebra des de fa deu anys, però sis des de que l'organitza la Escola de Dansa de Chari Candela. Anualment, aquesta gala -que any rere any aconsegueix ser un esdeveniment al que és impossible no acudir- reuneix a moltes escoles de dansa que col·laboren per una bona causa. La gala sempre és benéfica.



El Dia Internacional de la Dansa va ser establert per la Unesco en 1982, atenent a una iniciativa del Comitè Internacional de Dansa, pertanyent a l'Institut Internacional de Teatre (ITI/UNESCO). Per celebrar la dansa, es va triar el 29 d'abril, per ser el natalici de Jean-Georges Noverre, innovador i estudiós d'aquest art, mestre i creador del ballet modern.

Moltes escoles han participat durant aquestos sis anys i agraïm la seva col·laboració. Enguany participen aquestes on podeu comprar les entrades: Sofía Sánchez (Rojales), Agustín y Amanda (Almoradí), Óskar y Ángela (Rafal), Entredansa Estudio (Alicante), Sara Nolasco (San Fulgencio) y Jose Antonio Perea (Elche). La entrada costa 5€.




La gala està representada per diversos estils com són: la dansa contemporànea, el flamenc, la dansa española, el hip hop, la salsa, la bachata i la dansa clàssica.

No us la perdeu!! serà el 29 d' abril a les 20h en Casa de cultura de Guardamar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada